HerbaLab - Herba Losion za celulit i strije

200 ml

Herba Losion protiv celulita i strija, napravljen je na bazi ulja bršljana (lat. Hedera helix), čiji su glavni aktivni sastojci saponozidi i flavonoidi. Saponozidi iz bršljana pomažu da koža apsorbuje druge prisutne komponente, i pomažu lipidima zarobljenim u adipocitima (masne ćelije) da se vrate u krvotok, i da, ili budu iskorišćeni kao izvor energije, ili da budu eliminisani.

U sastav losiona protiv celulita i strija, od aktivnih sastojaka, ulaze i kakao buter, ulje pšeničnih klica, ulje nevena, prah korena đumbira, kao i ekstrakt Gotu kole.

Gotu kola je biljka iz familije peršuna, poreklom iz Azije, koja je zbog svoje učinkovitosti postala apsolutni hit u borbi protiv celulita. Glavni aktivni sastojci ove biljke su triterpenoidi, koji imaju ulogu u regeneraciji ćelija kože, povećanja dotoka krvi u ćelije i obnavljanju tkiva.
Takođe, vitamin E i provitamin B5, kao i etarska ulja đumbira i mandarine su još neki od sastojaka losiona protiv celulita i strija.

Herba Losion za celulit i strije


NARUČITE ONLINE

Herba Losion za celulit i strije x 1 kom. 840 Din.

Poštarina: 300 samo za teritoriju Srbije Din.


UKUPNO:
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/xadors/public_html/greenroyal.rs/thm/gr/product.php on line 122
1.140
Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se