Radionica za proizvodnju toaletnih preparata "GAVEZ" - KOMPLET ZA ČUKLJEVE

NA BAZI GAVEZA

Ovaj preparat je pravo rešenje za vaše probleme sa čukljevima. Sačinjen je po tradicionalnoj recepturi na bazi biljke gavez. U dosadašnjoj praksi se pokazao kao najbolja alternativa drugim postupcima u tretiranju čukljeva.
Preparat takođe, doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju. Posle par tretmana nestaje bol, crvenilo i oteklina. Lakše se hoda, a nakon duže upotrebe čukljevi se i vizuelno smanjuju.
Ovaj preparat je i uspešna preventiva pri samom nagoveštaju pojavljivanja čukljeva. Mnoge je ovaj preparat spasio od odlaska na operaciju.

KOMPLET  ZA  ČUKLJEVE

Sastav: Biljna tinktura od osušenog ko­rena gaveza (symphytum offi­cinale), na bazi alkohola (u tragovima sadrži acetil­sa­li­cilnu kiselinu). Spravlja se po tradicionalnoj recepturi.
Redovnom i dugotrajnom upo­tre­bom prema priloženom uputstvu, čukljevi prestaju bi­ti bolni, upaljeni i crveni. Vre­menom se smanjuju.
Brojna iskustva pokazuju da se primenom ovog preparata deformacija čukljeva može us­pe­šno preduprediti.
Efekat tretiranih čukljeva je dugotrajan.
Uputstvo za upotrebu: Ujutro i uveče tinkturom pre­mazati čukljeve, nožne prste i jastučiće ispod nožnih prstiju. Svaki put načiniti pet premaza. Osim toga, potrebno je sredinom dana tinkturom premazati celo stopalo sa 2 premaza (tabane, gornji deo stopala, iznad pete tetivu i gležanj). Pre spavanja na čukljeve blago utrljavati mast od gaveza oko 10 minuta.
Tinkturu čuvati na tamnom mestu, a mast u frižideru.
Samo za spoljnu upotrebu.
Sadržaj: 3 x 100 ml tinkture i 40 ml masti.


NARUČITE ONLINE

KOMPLET ZA ČUKLJEVE x 1 kom. 1.400 Din.

Poštarina: 300 samo za teritoriju Srbije Din.


UKUPNO:
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/xadors/public_html/greenroyal.rs/thm/gr/product.php on line 122
1.700
Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se