LV-PHARM - NMN+Pterostilben

Novi izvor mladosti! Starite zdravo!

NMN+Pterostilben moćni dodatak za zdravo starenje, popravku oštećene DNK, usporavanje procesa starenja (podmlađivanje tela i kože, oklanjanje bora, više energije, poboljšana memorija i mentalne aktivnosti, regulacija težine, ređe obolevanje, duži životni vek…). Napravljen je kombinacijom  NMN-a i pterostilbena (dimetil resveratrol).

NMN+Pterostilben doprinosi proizvodnji NAD+ koji je ćelijsko gorivo, koji pomaže sirtuinima da održe integritet genoma i poprave oštećenu DNK. Aktivacija sirtuina zahteva NAD+ a značajnu ulogu u aktivaciji sirutina ima i pterostilben. Smatra se da je pad aktivnosti sirtuina primarni razlog zašto se bolesti često javljaju u starosti.

NMN+Pterostilben dovodi do:

 • regeneracije svih ćelija u organizmu
 • funkcionalnog starenja (usporava proces starenja putem održavanja i popravke oštećenja DNK i regulacijom-pojačanjem mitohondrijske aktivnosti)
 • neurodegeneracijske zaštite (demencija, Alchajmer, ALS)
 • smanjenja rizika od gojaznosti
 • regulacije dijabetesa
 • poboljšanja zdravlja

nikotinamid mononukleotid, sastoji se od nikotinamidne grupe, riboze i fosfatne grupe. NMN je direktni prekursor esencijalnog molekula nikotinamid adenin dinukleotida (NAD+) i smatra se ključnom komponentom za povećanje nivoa NAD+ u ćelijama.

NAD+ ćelijama obezbeđuje potrebnu energiju i smatra se da je izuzetno važan za zdravo starenje. NAD+ takođe igra ključnu ulogu u aktiviranju proteina koji održavaju integritet DNK.

NAD+

NAD+ je esencijalni koenzim potreban za život i ćelijske funkcije. Enzimi su katalizatori koji omogućavaju biohemijske reakcije. Koenzimi su molekuli „pomagači“ koji su enzimima potrebni da bi funkcionisali.

NAD+ se u telu proizvodi od manjih komponenti ili prekursora. Postoji pet glavnih prekursora koji se javljaju u telu: triptofan, nikotinamid (Nam), nikotinska kiselina (NA ili niacin), nikotinamid ribozid (NR) i nikotinamid mononukleotid (NMN). NMN predstavlja jedan od završnih koraka NAD+ sinteze. Svi ovi prekursori mogu se uneti hranom.

Ćelije koriste NAD+ u različite svrhe, od kojih su neke od najvažnijih proizvodnja energije koja je potrebna ćelijama za funkcionisanje,  aktivacija proteina koji popravljaju oštećenu DNK, regulacija cirkadijalnog ritma (kontroliše ciklus spavanja/budnosti tela). Kako starimo, količina ovog molekula opada.

Jedan od načina na koji u telu može da se održi zdrav nivo NAD+  je dopuna njegovim prekursorom, nikotinamid mononukleotidom (NMN). Da bi se proizvelo više NAD+, potrebno je više prekursora kao što je NMN.

NAD+ je molekul  koji ne može kao takav ući u ćeliju zbog barijere koju predstavlja ćelijska membrana. Zbog toga se kao suplement koristi NMN.

Pterostilben (dimetil resveratrol)

Pterostilben, odnosno dimetil resveratrol, je polifenol, a nalazi se u biljkama. Struktura pterostilbena je slična strukturi resveratrola. Pterostilben je rastvorljiviji u mastima i ova osobina poboljšava njegovu bioraspoloživost. Dobro se apsorbuje, lako se distribuira po celom telu i može da pređe krvno-moždanu barijeru. Istraživanjima je otkriveno da pterostilben ima slične, ali jače efekte na zdravlje od onih pronađenih za resveratrol.

Pokazano je da resveratrol dobro funkcioniše u kombinaciji sa NMN-om. Resveratrol je neophodan za aktiviranje gena sirtuina (koji štite DNK i epigenom). Međutim, resveratrol se teško apsorbuje u crevima, a ono malo resveratrola koje završi u telu se vrlo brzo razgrađuje. Stoga je pterostilben idealno i puno efikasnije rešenje od resveratrola.

NMN+Pterostilben

NMN+Pterostilben dovodi do:

 • regeneracije svih ćelija u organizmu
 • funkcionalnog starenja (usporava proces starenja putem održavanja i popravke oštećenja DNK i regulacijom-pojačanjem mitohondrijske aktivnosti)
 • neurodegeneracijske zaštite (demencija, Alchajmer, ALS)
 • smanjenja rizika od gojaznosti
 • regulacije dijabetesa
 • poboljšanja zdravlja kardiovaskularnog sistema
 • povećanja izdržljivosti i snage mišića

Sastav:

β nikotinamid mononukleotid             300mg

Pterostilben                                        210 mg

Pakovanje : 40 kapsula 


NARUČITE ONLINE

NMN+Pterostilben x 1 kom. 13.980 Din.

Poštarina: 0 Din.


UKUPNO: 13.980 Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se