Green Royal - O nama


Savremeni životni trendovi donose nam neizbežan stres, loše navike neredovnu ishranu a kao posledicu umanjen kvalitet života i narušeno opšte zdravstveno stanje, mentalnu i fizišku iscrpljenost, pad imuniteta, hroničan umor. Obaveza savremenog čoveka je da bude svestan važnosti zdravih životnih navika kako bi se ublažili uticaji faktora koji nas remete i na taj način očuvali naše psiho-fizičko zdravstveno stanje.

dnevna doza zdravlja

Zdrav način ishrane,održavanje imunološkog sistema jakim i zdravim i kontrolom stresa možemo pomoći našem organizmu da se izbori sa negativnim stranama moderne i brze svakodnevice.

Upotreba dijetetskih suplemenata, koji nisu zamena za pravilnu i zdravu ishranu već njena dopuna, u mnogome pomažu u prevenciji odredjenih bolesti ali i u ublažavanju simptoma postojećeg narušenog zdravstvenog stanja.

Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su namirnice koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili fiziološkim efektom, pojedinačno ili u kombinaciji, a u prometu su u doziranim oblicima dizajnirane da se uzimaju u odmerenim pojedinačnim količinama (kapsule, tablete, kesice praška, ampule tečnosti, bočice za doziranje u kapima i dr.)

Green Royal d.o.o prepoznaje potrebe savremenog čoveka i svojom ponudom dijetetskih suplemenata trudi se da doprinese očuvanju i unapredjenju zdravlja. Kvalitetni aktivni sastojci, sirovine vrhunskog kvaliteta i čistoće, inovativne tehnologije, najnovija znanja i svetski trendovi implementirani su u proizvode brendova koje vam predstavljamo.


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se