MAXLAB - SREBROSEPT SPREJ ZA NOS I SINUSE

BRZO I DUGOTRAJNO OSLOBOĐA DISAJNE PUTEVE

  • Štiti
  • Regeneriše
  • Osvežava

BLAGOTVORAN KOD: kijavice, prehlade i problema sa sinusima

NE SADRŽI: Konzervanse, veštacke zaslađivače, veštacke boje i mirise, sol i kortikosteroide

Preporuka ORL stručnjaka

SREBROSEPT SPREJ ZA NOS I SINUSE

Sadrži jedinstvenu kombinaciju etarskih ulja lekovitog bilja (pitoma nana, žalfija, majcina dušica(timijan), eukaliptus i koloidnog srebra u koncentraciji od 30 ppm.

Koloidno srebro u ovoj koncentraciji efikasno eliminiše bakterije, viruse i gljivice sa sluzokože nosa i sinusa. Na ovaj nacin SREBROSEPT® pozitivno utiče na infekcije gornjih disajnih puteva.

Ovaj preparat sadrži i pantenol (provitamin B5) koji blagotvorno deluje na regeneraciju oštecene sluzokože. Prirodan je, i namenjen je za ljude osetljivih sinusa i sluzokože nosa.

Etarska ulja koja sadrži deluju osvežavajuce i na prirodan način povećavaju prohodnost disajnih puteva.

Na tržištu se izdvaja jer ne sadrži so, veštacke antiseptike, konzervanse, veštacke boje i mirise, koji često izazivaju iritacije i isušivanje sluzokože nosa. Odlikuje se antimikrobnim i antialergijskim delovanjem.

 


NARUČITE ONLINE

SREBROSEPT SPREJ ZA NOS I SINUSE x 1 kom. 432 Din.

Poštarina: 300 samo za teritoriju Srbije Din.


UKUPNO:
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/xadors/public_html/greenroyal.rs/thm/gr/product.php on line 122
732
Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se