SYNERGY - SYNERGY RelaX’in

RelaX'in je kompleks nekoliko komponenti koje učestvuju u sintezi neurotransmitera ,serotonina i dopamina u telu.

Idealna ravnoteža i normalni nivoi serotonina i dopamina u telu neophodni su za dobro mentalno stanje osobe. Svako odstupanje može dovesti do ozbiljnih posledica, tako povećanje serotonina a nizak nivo  dopamina dovodi do visokog nivoa stresa i anksioznosti. Smanjenje nivoa serotonina dovodi do povećanja straha i smanjenja kognitivnih funkcija ,kao što je sposobnost procene situacija. Smanjenje serotonina može izazvati povećanje impulsivnog ponašanja (alkoholizam, prejedanje, itd.), a u kombinaciji sa smanjenim dopaminom može dovesti do velikih promena raspoloženja i depresije.

Povećana koncentracija serotonina i dopamina popravlja  raspoloženje, pamćenje, logičko razmišljanje, pažnju, obezbedjuje dobar  sna, koordinaciju i kontrolu finih pokreta i pomažu pri odvikavanju  od štetnih navika (alkohol, pušenje).

 

SYNERGY RelaX’in

Relax'in sadrži :

5-HTP iz Griffonia sinplificata

vitamin B6

 tirozin, glutamin, teanin, triptofan

 SAM-e (S-adenozilmetionin)

Sve  komponente učestvuju u sintezi neurotransmitera serotonina i dopamina.

5-HTP (5-hidroksitriptofan) je jedinjenje koje se proizvodi u telu iz aminokiseline triptofana. To je prekursor neurotransmitera serotonina i hormona melatonina.

Proizvodi se od semena afričke biljke Griffonia simplicifolia.

5-HTP deluje u mozgu i centralnom nervnom sistemu kako bi povećao proizvodnju serotonina,učestvuje u poboljšanju raspoloženja, kontroli apetita, održavanju sna i ublažavanju simptoma fibromialgije.

Vitamin B6 doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i unapređenju zdravlja nervnog sistema.Učestvuje u sintezi neurotransmitera: serotonina, dopamina i melatonina.

Tirozin je neurotransmiter i aminokiselina koja stimuliše moždanu aktivnost. Važan je za sintezu noradrenalina, adrenalina, serotonina, dopamina, smanjuje depresiju, razdražljivost, umor. Tirozin se koristi kao dodatno sredstvo u lečenju depresije i nesanice.Produžena upotreba pozitivno utiče na poboljšanje pamćenja.

Glutamin ima različite funkcije u ljudskom mozgu i uključen je u promene raspoloženja, anksioznost, razdražljivost ili nesanicu. Ova supstanca povećava memoriju i koncentraciju.

Teanin je aminokiselina koja opušta veliki mozak bez izazivanja pospanosti. Kliničke studije su potvrdile da smanjuje stres i anksioznost . Pozitivno utiče na kontrolu krvnog pritiska i poboljšava imunitet. Istraživanja su pokazala da u kombinaciji sa kofeinom može poboljšati kognitivne i fizičke aktivnosti.

Triptofan je esencijalna aminokiselina koju telo pretvara u 5-HTP, a zatim u serotonin (hormon sreće) koji prenosi signale između nervnih ćelija i utiče na raspoloženje. Preporučuje se kod simptoma PMS-a, depresije, nesanice itd.

SAM-e (S-adenozilmetionin) je jedinjenje koje se prirodno proizvodi u telu i kao dodatak ishrani pomaže kod depresije. Neke naučne studije su otkrile da može naći primenu u lečenju osteoartritisa.

Tablete sa produženim oslobađanjem (omogućavaju dejstvo aktivne komponente tokom celog dana)

Preporučena doza: Jedna do dve (1-2) tablete dnevno, posle obroka

Ne sadrži pšenicu, gluten, pogodan za vegane.


NARUČITE ONLINE

SYNERGY RelaX’in x 1 kom. 2.550 Din.

Poštarina: 300 samo za teritoriju Srbije Din.


UKUPNO:
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/xadors/public_html/greenroyal.rs/thm/gr/product.php on line 122
2.850
Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


BETA CAROTENE

BETA CAROTENE

Beta karoten 6 mg

BIOZYM Q10

BIOZYM Q10

Coenyim Q10 100 mg

CALCEED®

CALCEED®

Elementarni kalcijum 1,200mg od kalcijum-citrata i kalcijum-laktata

FERROFECT®

FERROFECT®

FERROUS BISGLYCINATE COMPLEX

OMEGA 3

OMEGA 3

NATURAL FISH OIL 1000mg

OMEGA 3-6-9

OMEGA 3-6-9

NATURAL OIL BLEND 1300mg

OSTEOFIT FORTE

OSTEOFIT FORTE

kalcijum, magnezijum, cink, vitamin D3, K2

Selenium

Selenium

Selenomethionine 100 mcg

SYNCADOL

SYNCADOL

Vitamin D3/Holekalciferol 2,000IU

Synergy® Vitamin E400

Synergy® Vitamin E400

60 mekih želatinskih kapsula

SYNFOLINE

SYNFOLINE

Vitamin B9 (folna kiselina)

VITAMIN B12

VITAMIN B12

CYANOCOBALMIN 100mcg

VITAMIN C 30

VITAMIN C 30

ASCORBIC ACID 1000mg

VITAMIN C 60

VITAMIN C 60

ASCORBIC ACID 1000mg

ZINC

ZINC

Zinc Gluconate 15 mg


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se