MINT PHARM - UNFLU

za imunitet

UNFLU je dodatak ishrani koji sadrži koren biljke Pelargonium sidoides koji doprinosi normalnoj funkciji respiratornog sistema, kao i plod zove, vitamin C i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Može da se primenjuje uz antibiotsku i drugu terapiju. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt Pelargonium sidoides, koji ispoljava antibakterijska i imunomodulatorna svojstva, i čija je bezbednost i efikasnost primene pokazana u brojnim kliničkim studijama. Ekstrakt zove, Sambuci fructus, značajan je za ispoljavanje antivirusne aktivnosti i deluje protektivno na respiratornu sluzokožu kod kašlja, dok vitamin C i cink zajednički doprinose optimalnom funkcionisanju imunog sistema.

Zbog sinergističkog delovanja pažljivo odabranih biljnih ekstrakta, vitamina i minerala, posebno se preporučuje kod simptoma prehlade, gripa i infekcija gornjih partija respiratornog trakta.


Deca iznad 12 godina i odrasli:
2–3 kesice dnevno, tokom 7–14 dana.
Deca od 6 – 12 godina:
1 – 2 kesice dnevno, tokom 7 -14 dana.


NARUČITE ONLINE

UNFLU x 1 kom. 415 Din.

Poštarina: 300 samo za teritoriju Srbije Din.


UKUPNO:
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/xadors/public_html/greenroyal.rs/thm/gr/product.php on line 122
715
Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se