LV-PHARM - WHEY protein

Izuzetan izvor visokokvalitetnih proteina i aminokiselina.

WHEY Protein je odličan izvor amino kiselina, naračito za ljude koji žele da smanje upotrebu mesa, jaja, mleka i sira (zbog kazeina i laktoze) ili pak za vegetarijance, kao i za spotiste i vežbače zbog brze nadoknade i izgradnje mišićnog tkiva.
Naročito je koristan kod gojaznosti i dijabetesa, jer sadrži visok nivo aminokiseline leucina, koja služi za očuvanje mišićne mase a promoviše sagorevanje masti.

WHEY Protein sadrži visoke koncentarcije minerala i elektrolita, posebno organskog Na i K. Oni su u organizmu odgovorni za očuvanje optimalnog pH, čime se omogućava održavanje tzv. alkalnog balansa a pomažu i pravilnom radu srčanog mišića i disanja.

Proteini WPC 80 % daju osećaj sitosti, dovode do oslobađanja dva hormona: holecistokinina i GIP-1 (glukoza-zavisni insulinotropni polipeptid) koji suprimira apetit, šalje signal telu da prestane sa unosom hrane, tzv. signal sitosti.

WHEY protein

Pakovanje: 300g

Način upotrebe: 2 merice praha (15g) rastvoriti u 2dl tečnosti, jednom do dva puta dnevno.


NARUČITE ONLINE

WHEY protein x 1 kom. 1.230 Din.

Poštarina: 250 Din.


UKUPNO: 1.480 Din.

PDV je uračunat u cenu.

Slični proizvodi


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se