SYNERGY

Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su namirnice koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili fiziološkim efektom, pojedinačno ili u kombinaciji, a u prometu su u doziranim oblicima dizajnirane da se uzimaju u odmerenim pojedinačnim količinama (kapsule, tablete, kesice praška, ampule tečnosti, bočice za doziranje u kapima i dr.)

AMF ima bogato dugogodišnje iskustvo u proizvodnji dijetetskih suplemenata. Kroz konstantno stručno usavršavanje naših timova u korak smo sa novim dostignućima i trendovima što nam omogućava da usavršimo postojeće i razvijemo nove formule. Precizna laboratorijska ispitivanja u svim fazama proizvodnje omogućila su nam da naši proizvodi budu potpuno sigurni, čisti, preciznih koncentracija i potentni, tako da ispunjavaju sve standarde kvaliteta. Našim klijentima nudimo SYNERGY dijetetske suplemente vrhunskog kvaliteta proizvedene i uskladjene sa US FDA i EU propisima.


CALCEED®

CALCEED®

Elementarni kalcijum 1,200mg od kalcijum-citrata i kalcijum-laktata

FFERROFECT®

FFERROFECT®

FERROUS BISGLYCINATE COMPLEX

FOLIC ACID + IODINE

FOLIC ACID + IODINE

Folic Acid 400mcg + Potassium lodide 100mcg

OMEGA 3

OMEGA 3

NATURAL FISH OIL 1000mg

OMEGA 3-6-9

OMEGA 3-6-9

NATURAL OIL BLEND 1300mg

SYNCADOL

SYNCADOL

Vitamin D3/Holekalciferol 2,000IU

SYNFOLINE®

SYNFOLINE®

Vitamin B9 (folna kiselina)

VITAMIN B12

VITAMIN B12

CYANOCOBALMIN 100mcg

VITAMIN C1000

VITAMIN C1000

ASCORBIC ACID 1000mg

VOLURINE®

VOLURINE®

D-MANNOSE COMPLEX


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se